O mne

Ing. Eva Černáková

Vyštudovala som výpočtovú techniku, ale najviac ma baví ekológia, turistika, história, umenie, hudba, maľovanie, práca v teréne, práca v záhrade. Milujem kvety a zvieratá. 

Chcem sa podeliť o pár názorov na ekológiu, turistiku a históriu. Možno vás to osloví a napíšete mi aj svoj názor. Budem veľmi rada a vopred ďakujem.

Oblasť mojich záujmov

Mám vyštudovanú výpočtovú techniku zaujímam sa najmä o ekológiu. Z ekológie má najviac zaujíma Klimatická zmena a dopad na civilizáciu. V roku 2003 som spolu s niekoľkými ľuďmi založila občianske združenie OZ EKO ĽUDIA, kde sme sa zamerali na ekologickú výchovu detí a dospelých. Baví ma kreslenie portrétov a vyfarbovanie mandál. Rada štrikujem a vyrábam pletený odev. Rada si zahrám na ukulele a gitaru ovládam hru na klavír a flautu.  Tento blog som založila, aby som sa podelila s niektorými názormi a nápadmi.

Všetko o mne

Tu som pripravila nejaké informácie o mne a mojej práci.

Založila som niekoľko desiatok web stránok, aby som priblížila moju zaujímavú prácu aj ostatným ľudom, aby sa poučili a obohatili.

Všetky stránky sú na týchto odkazoch.

https://evkagarden.mozellosite.com/

https://cernakova1.webnode.sk/

https://www.evkaja.websnadno.cz/

https://cernakovablog.webnode.sk/

Dúfam, že sa vám páčia a že vám pomôžu pri vašej tvorbe.

Ďakujem.

Ing. Eva Černáková, eva.cernakova@gmail.com, +421944290783
Vytvorené službou Webnode
Vytvorte si webové stránky zdarma! Táto stránka bola vytvorená pomocou služby Webnode. Vytvorte si vlastný web zdarma ešte dnes! Vytvoriť stránky